Mijn naam is Menno Netten. Ik woon samen met mijn vrouw en onze dochters in Utrecht. Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, squash, lezen, reizen en muziek (ik speel piano, basgitaar en drums). Wat mij als persoon kenmerkt, is mijn enorme interesse in hoe mensen denken en welke invloed dit heeft op hun gedrag en gevoel.

Ik ben me sinds 2003 gaan verdiepen, opleiden en ontwikkelen in cognitieve gedragstherapie en stresscounseling. Hierdoor kwam ik onder meer in aanraking met Rationeel-Emotieve Therapie (RET), waarvan de Amerikaanse psychotherapeut Albert Ellis de grondlegger is. Door het vele jaren intensief toepassen van RET heb ik ervaren dat deze therapievorm zeer geschikt is voor het aanpakken van stressklachten.

Mijn klanten ervaren mij als een toegankelijke, eerlijke en betrokken coach, die goed luistert en doeltreffend analyseert. Ik creëer een ongedwongen sfeer, waarin je de ruimte en het vertrouwen krijgt om vrijuit te spreken. Subtiele signalen in je lichaamstaal en stemming ontgaan mij niet. Je hebt daarom niet altijd woorden nodig om mij te laten begrijpen wat er bij jou speelt. Zullen we vrijblijvend kennismaken?
 

Gratis oriëntatiegesprek

Esdoorn Coaching - Menno Netten

“Menno is snel in het ontdekken van je denkfouten. Die deelt hij niet gelijk, maar stelt dan vragen om je te helpen deze denkfouten zelf in te zien. Ik vind dat krachtig.”

Over Esdoorn Coaching

Esdoorn Coaching is op 21 april 2021 in Utrecht opgericht en heeft als doel om coaching vanuit een wetenschappelijke benadering concreet, toepasbaar en toegankelijk te maken. Als coach sta ik voor professionaliteit en kwaliteit. Daarom ben ik aangesloten bij de NOBCO: de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland.

   Missie
Wat ik doe, is het begeleiden van mensen naar een gezonde mentale levensstijl. Ik ondersteun hen in de ontwikkeling naar een denkwijze waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

   Visie
Hiermee wil ik bijdragen aan het creëren van een ontspannen en plezierig leven voor zo veel mogelijk mensen, zodat er meer harmonie ontstaat in een samenleving die verhardt.

   Kernwaarden
Esdoorn Coaching is opgericht vanuit de kernwaarden Eerlijk, Oprecht, Betrokken en Concreet.