• Mijn werkwijze

     Voor wie?

  Je kunt bij mij terecht voor het aanpakken van stressgerelateerde klachten, waaronder piekeren, angsten, boosheid, slaapproblemen, gebrek aan motivatie, overspannenheid, burn-out, somberheid, besluiteloosheid, onzekerheid, perfectionisme, uitstelgedrag en een laag zelfbeeld. Ik begeleid je naar een denkwijze waarmee je een mentaal gezonder leven leidt.

 • RET

     Mijn methodiek

  Ik ben opgeleid in Rationeel-Emotieve Therapie (RET). Het uitgangspunt van RET is dat gevoel en gedrag het gevolg zijn van gedachten. Als onze gedachten logisch gezien niet kloppen met de werkelijkheid en tot zelfondermijnende conclusies leiden, kunnen stressgerelateerde klachten ontstaan. RET helpt je om dit soort denkfouten te herkennen en op te lossen.

 • Jouw resultaat

     Wat coaching jou oplevert

  – Je kunt beter omgaan met veranderingen
  – Je leert jezelf onvoorwaardelijk te accepteren
  – Je vermijdt niet langer het onbekende
  – Je vergroot je frustratietolerantie
  – Je denkt en handelt flexibel in elke situatie
  – Je stelt realistische verwachtingen en doelen
  – Je vermindert angstgevoelens
  – Je verhoogt je energieniveau en vitaliteit

“Wat ik zo bijzonder vind aan de manier waarop Menno mij heeft begeleid, is de open en ongedwongen setting die hij wist te creëren waardoor ik mijzelf durfde te zijn.”

Een coachingstraject

   Oriëntatiegesprek

We werken alleen samen als jouw situatie en mijn werkwijze goed op elkaar aansluiten. Dit bepalen we aan de hand van een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Een goede persoonlijke klik is natuurlijk ook belangrijk.
 

   Vooruitgang

Een coachingstraject bestaat meestal uit 6 sessies. Ik verwacht van jou dat je actief deelneemt. Daar horen opdrachten bij, die zijn afgestemd op je leerdoel en voortgang. Zo kom je tot passende antwoorden en inzichten.
 

   Zelfstandig verder

Verbetering kost tijd. Mijn doel is dat jij tot inzichten komt en handvatten krijgt, waarmee je na een coachingstraject zelfstandig verder kunt. Je ontwikkelt een denkwijze waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Esdoorn Coaching - Menno Netten

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Naam

Is voor jou reistijd of afstand een bezwaar?

 • Praktisch en tarieven

     Praktische informatie

  – Ik ben werkzaam in de regio Utrecht en online
  – Er wordt alleen gewerkt met bewezen methodieken
  – Een oriëntatiegesprek is altijd gratis en vrijblijvend
  – Uurtarief voor particuliere klanten: € 80,00 (incl. btw)
  – Uurtarief voor zakelijke klanten: € 80,00 (excl. btw)
  – Ik maak gebruik van wandelcoaching

 • Wandelcoaching

     Wandelcoaching

  In een coachingstraject ga je intensief aan de slag met het onderzoeken en uitdagen van je gedachten over jezelf en je omgeving. Om zelfreflectie te stimuleren, zoek ik voor een aantal coachingssessies graag de buitenlucht op. In de natuur ervaar je meer rust. Je kunt makkelijker reflecteren op wat je bezighoudt, omdat we al wandelend niet steeds oogcontact met elkaar hebben. Voor wandelcoaching ga ik meestal naar het Máximapark in Utrecht Leidsche Rijn.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt een coachingstraject?

  Een coachingstraject bestaat meestal uit 6 sessies, die verspreid worden over 3 maanden. Elke sessie levert je inzichten op, die je vervolgens gaat toepassen in de praktijk. Je houdt je voortgang bij in reflectieverslagen en je krijgt opdrachten mee, die zijn afgestemd op je leerdoel en voortgang.

 • Is een oriëntatiegesprek vrijblijvend?

  Een oriëntatiegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Met het aanvragen van een oriëntatiegesprek heb je dus niets te verliezen, want je zit na afloop nergens aan vast.

 • Past coaching met de RET bij mij?

  De Rationeel-Emotieve Therapie is een kortdurende en uiterst effectieve therapievorm, die breed toepasbaar is. De kans is groot dat het ook op jouw situatie een passend antwoord is. Het wordt vaak ingezet voor het aanpakken van angsten, een gebrek aan zelfvertrouwen, relatieproblemen, boze of sombere gevoelens, perfectionisme en klachten die gerelateerd zijn aan stress. In je keuze voor coaching met de RET is het vooral van belang dat je weet dat het een ‘doe-therapie’ is, die aanspraak maakt op je doorzettingsvermogen en zelfoplossend vermogen. Er wordt van jou een actieve houding verwacht.

 • Wat kost een coachingstraject?

  Ik hanteer een uurtarief van € 80,00. Een coachingssessie duurt 60, 90 of 120 minuten. Voor een coachingstraject met 5 sessies van 90 minuten geldt een totaalbedrag van € 600,00. De bedragen die hier vermeld staan, zijn inclusief btw voor particuliere klanten en exclusief btw voor zakelijke klanten. Voor online begeleiding geldt een lager uurtarief. Klik hier voor meer informatie.