Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

   Geen reistijd
Heb je interesse in wat ik voor jou kan betekenen als coach, maar is reistijd of afstand een bezwaar? Je kunt ook kiezen voor online begeleiding. De duur van een online sessie is 60 minuten.
 
   Kwaliteit staat voorop
Er vindt altijd een gratis oriëntatiegesprek plaats, voordat je bij mij start. In dit gesprek stellen we vast of jouw situatie en vraagstukken daadwerkelijk geschikt zijn voor online begeleiding.
 
   Lager tarief
Voor online begeleiding hanteer ik een lager uurtarief. Met een strippenkaart behaal je extra voordeel. Hieronder staan de tarieven vermeld. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Tarieven

Uurtarief

€ 60,00 Per online sessie
  • Voordeel: € 25,00 per uur

Strippenkaart Basis

€ 275,00 Aantal online sessies: 5
  • Voordeel: € 150,00

Strippenkaart Uitgebreid

€ 525,00 Aantal online sessies: 10
  • Voordeel: € 325,00

Plan een gratis oriëntatiegesprek

De bedragen zijn inclusief btw voor particuliere klanten en exclusief btw voor zakelijke klanten. Het gebruik van een strippenkaart en alle vermelde bedragen gelden alleen voor online begeleiding. Een online sessie duurt 60 minuten. De geldigheid van de strippenkaart is 1,5 jaar na het moment van aanschaf. De kosten van een strippenkaart worden vooraf in één keer gefactureerd. Eventueel niet gebruikte strippen komen na 1,5 jaar te vervallen en worden niet vergoed.

“Ik raad zeker aan om met Menno te werken. Door zijn oprechtheid en betrokkenheid voelde ik me vrij snel op mijn gemak en durfde ik gelijk eerlijk te zijn in de gesprekken.”