Begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving

Of je nu worstelt met stress, gebrek aan richting, persoonlijke ontwikkeling of andere uitdagingen: online begeleiding biedt de kwaliteit en flexibiliteit die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.

  Flexibiliteit en gemak

Heb je interesse in wat ik voor jou kan betekenen als coach, maar is reistijd of afstand een bezwaar? Je kunt ook kiezen voor de flexibiliteit en het gemak van online begeleiding. Dit betekent geen reistijd, geen verkeer en geen gedoe. Je kunt sessies plannen op tijden die voor jou het beste werken, waardoor het makkelijker is om coaching te integreren in je drukke leven.

  Veilig en vertrouwd

Online begeleiding biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin je vrijuit kunt praten over je gedachten en gevoelens. Je hebt de privacy en het comfort van je eigen ruimte. Daarnaast kun je gebruikmaken van online tools, zoals chatberichten en e-mails tussen sessies door. Dit biedt extra ondersteuning en bewaakt je voortgang op een manier die bij jou past.

  Toegankelijk tarief

Je ontvangt nog steeds dezelfde deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht, maar dan tegen een toegankelijker tarief dan traditionele coaching. Met een uurtarief van € 60,00 is het een kosteneffectieve optie om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Er vindt altijd een gratis oriëntatiegesprek plaats om te beoordelen of deze vorm van coaching bij jou past.

Kwaliteit staat voorop

Ik geloof sterk in het leveren van hoogwaardige en effectieve ondersteuning die daadwerkelijk verschil maakt in het leven van mijn klanten. Bij zowel online als traditionele coaching staat kwaliteit voorop.

  Gratis orientatiegesprek
Voordat we beginnen, bied ik altijd een gratis oriëntatiegesprek aan. We stellen tijdens het gesprek samen vast of online begeleiding een passende aanpak is voor jouw specifieke situatie.

  Regelmatig feedback
Ik vraag regelmatig om feedback om de effectiviteit en kwaliteit van online begeleiding te monitoren. Is er onvoldoende vooruitgang? Dan bespreken we samen of en hoe we verder gaan.

  Sessies van maximaal een uur
Een online sessie duurt maximaal een uur om zo het schermgebruik te beperken. Deze aanpak waarborgt de kwaliteit en bevordert een meer geconcentreerde en doelgerichte interactie.

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt online begeleiding?

    Online begeleiding is een vorm van coaching die plaatsvindt via digitale platforms, zoals videobellen, e-mail of chat. Je werkt samen met mij als coach vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor. Dit biedt je flexibiliteit en gemak. Het maakt het daarnaast veel eenvoudiger om sessies in te plannen op een tijd die jou het beste uitkomt.

  • Wat zijn de voordelen?

    • Online begeleiding biedt de vrijheid om sessies te plannen op tijden die voor jou het beste uitkomen, zonder te hoeven reizen.
    • Je kunt deelnemen vanaf elke locatie met een internetverbinding.
    • Er geldt een lager tarief en je bespaart op reistijd en -kosten
    • Je kunt deelnemen vanuit de comfort van je eigen omgeving, wat een ontspannen sfeer kan bevorderen.
  • Wat zijn de nadelen?

    • Problemen met je internetverbinding of je apparatuur kunnen de sessies verstoren en de ervaring minder soepel maken.
    • Het kan moeilijker zijn om non-verbale signalen en lichaamstaal op te merken via een scherm, wat de interactie kan beïnvloeden.
    • Het vereist zelfdiscipline om een productieve omgeving te creëren en afleidingen te minimaliseren wanneer je vanuit huis werkt.
    • Je moet ervoor zorgen dat je een veilige en privé omgeving hebt, wat een uitdaging kan zijn in gedeelde ruimtes.

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Onderwerp: Online begeleiding